Elämä nyt vaan pyörii tämän asian ympärillä. :/

 Pallittoman kanssa käytiin eilen sitten kontrollissa. Automatka auringon paisteessa, tietyötä, tyhmänrohkeita kuskeja ja tietenkin myöhässä. Oli fiilis että taitaa kaikki mennä jälleen kerran päin persettä. Palliton oli pakko taas rauhoittaa. ( neljäs kerta kahden kuuukauden sisällä :(  )

 Kuvia katsella meinasi tulla itku,  en kuitenkaan itkenyt. Mun silmissä kyynärluuussa ei mitään edistystä, värttinäluussa nyt oli pikkuisen enemmän vaaleampaa. Lääkärin mukaan menee vielä viikkoja ennen kuin jalka on parempi. Lastaa ja tötteröä ei saa ainakaan kuukauteen pois, eilan jalan asentoa kuitenkin muutettiin suorempaan. Kahden viikon päästä lastaa saatetaan lyhentää. Vitun, vitun turhauttavaa.

Muutenkin lääkärin sanomiset oli hieman ristiriidassa leikanneen lääkärin sanomisien kanssa, ymmärsin kai väärin. 

 Tänään sitten koko saatanan riemureissu vielä koki huippunsa. Palliton on koko päivän itkenyt, nyt illalla sitten avattiin lääkärissä tehty paketti. Pyysin ettei sidettä tai lastaa kiinnitetä teipillä, se kun kokemuksen mukaan vain hankaa siellä turhaan. jalkaan laitettiin kuitenkin teippiä. Noh, avattiin paketti. Kipeän jalan tassu oli turvonnut puolet isommaksi verrattuna oikeaan jalkaan. Lisäksi oikaistu lasta itsekiinnittyvän siteen kanssa olivat hanganneet tassun edestä ihan auki ja vereslihalle. Korjattiin lasta entiseen asentoon, koira alkoi heti nukkumaan. Turha kuvitellakaan tuolla auki hankautuneella tassulla mitään meille suositeltua "pientä lenkkiä". Tuo koira ei tuota jalkaa käytä ennen kuin tuo nirha on parantunut. Kahden viikon päästä olisi ollut jo uusi kontrolli, taitaa olla ettei ihan sinne mennä.

 Vituttaa ja mietityttää onko sitä tehty taas tyhmyyksiä itsekkäistä syistä. Olisiko ollut paras antaa koiran nukkua ikiuneen tämmöisen saatanan paskarallin sijaan? Puoli vuotta tässä ainakin menee, juoksevan koiran elämästä se on ikuisuus.

elämä on epäreilua.