.. Ja elmäntaparemontti.

 Ensimmäistä päivää olen virallisesti  opiskelija. tai en oikeastaan, vielä vikkko. Mutta koska mulla ei ole vuoroja, tuntuu kuin tuo työpaikka olisi nyt lopullisesti taakse jäänyttä elämää. Sen kunniaksi hommasin itselleni salikortin ja kävin kirjastosta hakemassa yli tuhat sivua luettavaa. Sofi Oksasen Baby Janen olen lukenut jo miltein kokonaan. Mukavaa vaihtelua ja Oksanen on ehkä maailman pornoin nainen noin niin kuin muutenkin.

 Tuntuu kuitenkin tyhjältä. Mä en le tottunut vapa-aikaan. Mä olen tehnyt viisi viime vuotta liian hc.päiviä,

Huono oma-tunto, Ihan kuin olisin kiittämätön,laiska ja aikaansaamaton.

 Motivaatio koulun suhteen laski kuin lehmän häntä. Meidän pitää ihan vapaehtoisesti niellä itsekkin letkua, sekin vielä menisi mutta kun ne suoniverinäytteiden ototkin testataan oppilailla. Ei tunnu enää hemogkobiinit, verensokerit eikä suolaliuoskaan ihon alle enää miltään. Katetrointi opetellaan onneksi käytännössä, voi kuinka armollista.

 

palliton on ottanut leikatulla jalalla kolme askelt ajo. Nyt mä tiedän miksi ne vanhemmat hehkuttaa lastensa ensiaskelua. Tuo on vain koira mutta ikuna en ole kokenut samanlaista riemua. Ehkä se sittenkin tulee terveeksi , se jalka :)